JKA Therapy

JKA THERAPY

Despre noi

Jeremy Krauss Approach (JKA) este o terapie neuromotorie, bazata pe cercetarile Dr. Feldenkrais, prin care ajutam copii cu nevoi speciale sa se recupereze, sa creasca si sa se dezvolte.

Metoda JKA ajuta creierul sa isi recapete abilitatea de a crea in mod eficient si durabil noi tipare neuronale care conduc la obtinerea de catre copil a necesarelor achizitii neuro-motorii.

Se aplica tehnici blande cu efect direct asupra sistemului nervos al copilului, tehnici care constau in special in anumite miscari si experiente kinestetice non-verbale prin care se obtine cresterea gradului de constientizare; cu alte cuvinte printr-un proces complex care leaga creierul, muschii si organele senzoriale, copilul cu deficiente neurologice poate incepe sa faca ceea ce fac copiii sanatosi.

Terapii

  • terapie neuromotorie bazata pe abordarea Dr. Feldenkrais
  • diverse tipuri de paralizii cerebrale (spastic, hipoton, diskinetic, distonic)
  • deficiente fizice asociate sindroamelor genetice, sau dobandite in timpul vietii

Echipa

Carmen Mustata
Terapeut acreditat international JKACarmen Mustata
A absolvit cursul JKA Therapy, desfasurat in perioada noiembrie 2015 - noiembrie 2016, in Germania si in prezent aprofundeaza studiul, fiind cursanta la Feldenkrais Training Vienna. Mama a doi copii, unul tipic si unul cu nevoi speciale, avand deci o experienta aparte in a intelege probelemele cu care copiii cu dizabilitati si familiile acestora se confrunta.
Madalina Gugu
Terapeut asociat JKAMadalina Gugu
Studenta la JKA in Germania, unde va absolvi in februarie 2019, cat si la Feldenkrais training Florenta-Italia. Mama a doi copii, unul tipic si unul cu nevoi speciale, avand deci o experienta aparte in a intelege probelemele cu care copiii cu dizabilitati si familiile acestora se confrunta.

GALERIE FOTO

CONTACT

Telefon:

Carmen Mustata - Bucuresti: 0745.863.679

Madalina Gugu - Terapeut asociat Brasov: 0740.289.657

Adresa: Str. Traian Popovici, nr 89, bloc B10, sc. 1, ap 49, sector 3, Bucuresti

ON-LINE

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: https://jeremy-krauss.com/

CONTACT

Asociatia Albert si Zambete, Brasov

Endre CSATO

INFO UTILE

Newsletter

Afla primul noutatile

Search