KINETO KOVACS

KINETO KOVACS

Despre noi

Totul a inceput in urma cu 15 ani. Inca din vremea facultatii copiii au devenit o atractie pentru cei doi kinetoterapeuti, Szidonia si Etele Kovács, iar acest lucru a facut ca astazi, principalul scop sa fie tratarea si stimularea dezvoltarii psiho-motrice la un nivel cat mai ridicat.

Cu timpul, echipa s-a extins, alaturandu-se si colegul care acum profeseaza in localitatea Targu Secuiesc, kinetoterapeutul Nagy Tamás. Recent a intrat in echipa si fiziokinetoterapeutul Stefirca Bogdan.

Consideram ca este imposibil sa avem rezultate atat timp cat nu individualizam programul de recuperare. Orice exercitiu aplicat copilului trebuie sa fie extrem de bine gandit si aplicat la momentul si situatia potrivita. Nu avem voie sa generalizam. Fiecare copil este unic, de aceea vom tratata pacientul, nu diagnosticul.

In recuperare, detaliile fac diferenta,iar orice greșeală poate fi ireversibilă dacă nu intervenim la timp.De aceea suntem de părere că rezultatele apar doar în urma unei evaluări corecte și în urma tratamentului strict individualizat.Indiferent de aparatura de care dispunem,noi trebuie să ne adaptăm situației.Scopul recuperării este facilitarea și promovarea independenție funcționale. Recuperarea cu adevărat  folositoare este atunci când copilul reuşeşte să ducă o viață normală,fără a deveni o povară pentu societate.

Servicii

  • kinetoterapie

GALERIE FOTO

CONTACT

Tel:  0726.310.384

Adresa:  Clinica Sante Vie, str. Carpatilor, nr 54., Brasov

ON-LINE

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website:  https://www.santevie.ro/kinetoterapie/cabinete-medicale/kinetoterapie

CONTACT

Asociatia Albert si Zambete, Brasov

Endre CSATO

INFO UTILE

Newsletter

Afla primul noutatile

Search