NACD Romania

NACD Romania

Despre noi

NACD Romania ofera programe de neuroplasticitate care sunt concepute pentru a aborda si elimina problemele specifice de invatare, de comportament, fizice si de dezvoltare pe care copilul dumneavoastra le poate avea.

Folosim filosofia cum ca toti copiii - speciali, tipici sau talentati - pot invata mai repede si pot realiza mai mult daca li se ofera ocazia.

Solutiile traditionale nu rezolva intotdeauna problemele. Misiunea noastra este sa cream programe individuale foarte bine directionate, folosind peste 3.000 de metode si tehnici diferite din experienta NACD, si apoi sa oferim antrenoratul pentru a ne atinge tinta: aducerea celor mai bune servicii de tratament si educatie in casele din intreaga lume.

In primul rand, sa dam putin timpul inapoi. Din 1979, NACD a conceput programe individuale vizate pentru a aborda problemele si nevoile educationale si de dezvoltare, printr-un model care ii antreneaza pe parinti si ingrijitori sa ofere asistenta zilnica.

Sistemul NACD implica evaluari trimestriale, dezvoltarea programelor si comunicarea permanenta cu antrenorul, care pot fi realizate prin prezentarea la una dintre numeroasele locatii internationale sau prin Skype, video si e-mail, ceea ce face ca serviciile noastre sa fie foarte accesibile.

Sistemul NACD de proiectare a unor programe personalizate cuprinzatoare care sunt implementate de catre familie si ingrijitori face posibil ca orice familie de oriunde sa profite de cele mai recente si cele mai avansate tehnici disponibile in prezent.Pe langa asigurarea unui program personalizat, NACD antreneaza si sprijina familiile in implementarea programului NACD.

De asemenea, ajutam la supravegherea si coordonarea tuturor serviciilor si interventiilor pe care familia le utilizeaza pentru a dezvolta un plan de tratament si educatie.

NACD este constient de faptul ca familiile care au copii cu probleme de dezvoltare sunt adesea extrem de frustrate in incercarea lor de a gasi servicii pentru copiii lor care sa functioneze cu adevarat; Servicii care ofera copiilor lor oportunitatea de a creste si de a avansa. NACD recunoaste ca serviciile educationale si terapeutice in multe tari sunt in mare parte lipsite sau chiar inexistente.

NACD crede in potentialul nelimitat al fiecarui copil si puterea interventiei zilnice oferita de cei care cunosc si care iubesc cel mai mult copilul—familia.

Servicii

  • ADD / ADHD
  • Tulburari din spectrul autist
  • Paralizie cerebrala
  • Sindromul Down
  • Dislexia
  • Tulburari genetice
  • Malformatii congenitale
  • Dificultati de invatare
  • Copilul înzestrat
  • Sau orice copil “tipic” care vrea sa-si imbunatateasca invatarea

GALERIE FOTO

CONTACT

Tel: 0740.607.860

ON-LINE

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website:  http://www.nacd.org/romania/

CONTACT

Asociatia Albert si Zambete, Brasov

Endre CSATO

INFO UTILE

Newsletter

Afla primul noutatile

Search