Munteanu Carmen

OH-cards

Despre noi

OH-cards.ro - Iulia Sara

Materialele educative promovate si dezvoltate de noi - cardurile metaforice asociative OH sis AHA - sunt intrumente care se folosesc cu succes si in lucrul cu copiii speciali, mai ales acolo unde celelalte instrumente nu dau rezultate.

Cardurile OH sunt carti de joc speciale folosite ca instrumente de consiliere si psihoterapie, ajutoare educationale si jocuri sociale interactive. Ele incurajeaza interpretarile imaginative subiective si personale ale imaginilor. Imaginile sunt picturi create de diversi artisti in colaborare cu specialisti. Cardurile OH contin informatii neconvenționale, nu sunt legate si nu au o ordine stabilită a paginilor.

Servicii

  • Instrumente nonformale
  • Carduri metaforice care faciliteaza comunicare, expunerea de povesti - povestile interioare, exprimarea emotiilor, reglarea emotionala, rezilienta si spatiul de siguranta, respectand ritmul, inteligenta, integritatea si imaginatia fiecarui copil
  • Oferim ateliere experientiale pentru specialisti si parintii care au alaturi copii speciali.

GALERIE FOTO

„Întâlnirea cu Iulia si cu cardurile OH a fost plină de revelații. E ca si cum semințele puse in noi ar răsări și ar crește toate, în același timp. A fost o zi plină de daruri si de răspunsuri la întrebări pe care nici nu îndrăznesc să le pun! Bucuria de a descoperi o bucățică din cine sunt cu adevarat. Multumesc Iulia, pentru ghidajul discret si plin de grație! Soare in toate!

C.L, participanta workshop

CONTACT

Tel: 0733 186 744

ON-LINE

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: www.oh-cards.ro

CONTACT

Asociatia Albert si Zambete, Brasov

Endre CSATO

INFO UTILE

Newsletter

Afla primul noutatile

Search