FUNDATIA PENTRU COMUNITATE

FUNDATIA PENTRU COMUNITATE

Despre noi

Fundatia Pentru Comunitate este o organizatie non profit infiintata la Cluj in 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoasterea, solidaritatea, valorile comunitare,  astfel  incat lumea noastra sa devina mai prietenoasa.

Pentru realizarea scopurilor anuntate, Fundatia sprijina activitati in domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv si de recreatie, sprijina copii si tineri talentati in realizarea viselor si proiectelor acestora. Sprijina de asemenea copii si tineri in suferinta,  precum si acele organizatii care se ocupa de insanatosirea, de reabilitarea lor. Fundatia pune accent pe programe care se realizeaza prin cooperari transfrontaliere, prin parteneriate in regiunea Europei Centrale si de Est. Consiliul Director al Fundatiei va organiza programe care fac posibila urmarirea scopurilor formulate.

Partenerul oficial al Fundatiei este compania MOL Romania, integrata grupului MOL, a carui politica de responsabilitate sociala se axeaza pe sprijinirea copiilor, a tinerilor talentati, precum si a celor cu probleme de sanatate.

Programul MOL pentru Sanatatea Copiilor

Fundatia pentru Comunitate si MOL Romania anunta lansarea unui program privind finantarea unor proiecte de terapie emotionala si prin arta, avand ca scop reabilitarea psiho-sociala a copiilor cu deficiente, afectiuni cronice sau in curs de recuperare dupa afectiuni grave.

Servicii

  • proiecte de terapie emotionala: terapii de grup, terapii prin trairi personale pozitive, prin experiente si acumulari personale
  • proiecte de terapie prin arta si de expresivitate artistica: instrumente vizuale, muzica, activitati de autoexprimare creativa, individuale si de grup

GALERIE FOTO

CONTACT

Tel: 0755.045.699 sau 0752.017.860

Adresa:

ON-LINE

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website:  www.pentrucomunitate.ro

CONTACT

Asociatia Albert si Zambete, Brasov

Endre CSATO

INFO UTILE

Newsletter

Afla primul noutatile

Search