FINANTARE

Proiecte pentru sanatatea copiilor

About us

Despre Programul MOL pentru sanatatea copiilor

Prin Programul MOL pentru sanatatea copiilor, organizatiile non-guvernamentale pot beneficia de o suma de maximum 25.000 lei sub forma de pre-finantare pentru un proiect ce urmeaza sa fie implementat in perioada decembrie 2018 – august 2019.

Termenul-limita pentru depunerea cererilor de finantare este 12 octombrie 2018, iar fondul total al sponsorizarilor este de 400.000 lei.

De la lansare si pana in prezent, prin Programul MOL pentru sanatatea copiilor au fost alocate fonduri totale de 2.778.000 lei ONG-urilor care au derulat 169 de proiecte de terapie prin arta si terapie emotionala, incluzand peste 10.000 de beneficiari in activitatile lor.

Programul MOL pentru sanatatea copiilor este organizat de Fundatia Pentru Comunitate din fondurile puse la dispozitie de compania MOL Romania.

CINE SUNTEM?

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central in Budapesta, Ungaria

Operatiuni

in peste 30 de tari

Angajati

aproximativ 25.000 in intreaga lume

Experienta

peste 100 de ani 

Retea

peste 2.000 de benzinarii in Europa Centrala si de Sud-Est

DESPRE MOL ROMANIA

MOL Romania este o subsidiara a MOL Group si una dintre cele mai importante companii petroliere din Romania, cu o prezenta de peste 20 ani pe piata autohtona. MOL Romania are un portofoliu extins de produse si servicii in domeniul comertului de carburanti, lubrifianti, produse petrochimice si bitum. In prezent, compania detine un numar de 215 statii de servicii, 2 depozite de carburanti, la Giurgiu si Tileagd si un terminal LPG la Tileagd. 

MOL Romania a fost prima companie petroliera care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate in clasamentul programelor de loialitate din Romania in cadrul cercetarii de piata QUDAL. Incepand cu anul 2017, MOL Romania este parte a proiectului NEXT-E care vizeaza instalarea a 40 de statii de incarcare pentru autovehicule electrice.

MOL Romania este un membru activ al comunitatilor in care opereaza, printr-o platforma extinsa de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sanatatea Copiilor sau Permis pentru Viitor. MOL Romania are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad si un numar de aproximativ 250 de angajati proprii.

DESPRE FUNDATIA PENTRU COMUNITATE

Fundatia Pentru Comunitate este o organizatie non profit infiintata la Cluj in 2008 cu scopul de a sprijini talentul, cunoasterea, solidaritatea, valorile comunitare, astfel incat lumea noastra sa devina mai prietenoasa. Pentru realizarea scopurilor anuntate, Fundatia sprijina activitati in domeniul cultural, educativ, social, comunitar, sportiv si de recreatie. Sprijina de asemenea copii si tineri in suferinta, precum si acele organizatii care se ocupa de insanatosirea, de reabilitarea lor.

A 10-a editie a Programului MOL pentru sanatatea copiilor

Fonduri in valoare de 400.000 de lei pentru ONG-urile care sunt alaturi de copii cu nevoi speciale

AVANTAJELE PROIECTULUI

In perioada decembrie 2017 - august 2018, aproape 800 de copii cu nevoi speciale au beneficiat de activitati de terapie prin:

 • arta – muzica
 • desen
 • pictura
 • modelare a lutului
 • fotografie
 • tehnologie digitala
 • terapii experientiale utilizand activitati de escalada si alpinism in aer liber
 • terapii asistate de animale
 • terapii emotionale – tehnici ca jocuri de rol
 • miscare si joaca
 • atingere terapeutica
 • stimulare polisenzoriala.

Activitatile terapeutice au urmarit imbunatatirea calitatii vietii copiilor, precum si a familiilor acestora.

 

 

Castigatorul Premiului MOL pentru sanatatea copiilor va beneficia in editia din acest an, de finantarea maxima disponibila pentru un proiect, 25.000 lei, fara a se inscrie la concursul de proiecte, si va desemna un specialist al organizatiei pentru a fi membru al juriului programului.

CONTACT

Asociatia Albert si Zambete, Brasov

Endre CSATO

INFO UTILE

Newsletter

Afla primul noutatile

Search