Lenke

Ambasador Nagy Lenke

Încep prin a împărtăși un mesaj inspirațional:

Dacă te deranjează căldura, plantează copaci.

Dacă te deranjează apa prea multă din sol, plantează copaci.

Dacă îți plac fructele, plantează copaci.

Dacă iubești păsările, plantează copaci.

Și dacă iubești viața, plantează mulți copaci.

 

Dacă dorești să schimbi LUMEA, începe cu TINE, plantează Bucurii mărunte, dar dese și prețioase!

 

Ce-ar fi dacă, în loc să răsplătim Binele pe care îl primim, am da mai departe altor oameni?

Numai dacă fiecare ar da mai departe altor doi oameni, fiecare dintre cei doi care primeșc oferă, la rândul lor, o faptă bună la alți doi oameni.

Ne-am putea bucura de înmulțirea infinită a Binelui!

Cei aproximativ 2000 de copii din Brașov și părinții lor au nevoie mai mult decât orice de empatia și acceptarea noastră, precum și de integrarea lor în societate. Noi, comunitatea, împreună cu terapeuții și specialiștii dedicați nevoilor lor putem fi alături de ei și familiile lor pe tot parcursul călătoriei dificile pe care o întreprind.

Alege să fii unul din cei care se alătură copiilor brașoveni diagnosticați cu Sindromul Down, TSA, autism, dificultăți de auz sau vorbire purtând numele de: Albert, David, Ionuț, Anita, Jocó, Alexandra, Petru și multe alte nume de fetițe și băieți frumoși la chip și suflet.

Ar fi minunat să construim împreună un castel pe care să-l înnobilăm cu terapeuți dedicați Prințeselor și Prinților, sensibili, unici și foarte speciali. Să avem inspirația să le dăruim accesoriile necesare pentru a nu putea fi trecuți cu vederea, pentru a-i îmbrățișa din când în când, pentru a ne opri din drumurile noastre și găsi răgazul Bucuriei Dăruirii!

 

Galeria Terapiilor face diferența în viață a copiilor diagnosticați cu
Sindromul Down, TSA, autism, cu dificultăți de auz sau de vorbire.

Dacă terapiile sunt costisitoare, oare care ar putea fi prețul lipsei acestora?

Ce ne costă mai mult: să investim în recuperare, reabilitare, dezvoltare sau să cheltuim pentru asistare socială? – se întreabă familia Csato. Endre și Corina sunt părintii lui Albert, sunt cei care au dat naștere Asociației “Albert și zâmbete”, și sunt promotorii Galeriei Terapiilor pentru Copii cu Nevoi Speciale din Brașov.

Sunt Lenke, am acceptat să fiu ambasador al acestor Princhindei, Prinți și Prințese din și cu povești de viață adevărate, deoarece, cred că sunt parte din lumea noastră și au dreptul la normalitate.

În zilele cotidiene, de mai bine de 20 de ani sunt antreprenor și consultant in domeniul provocator al resurselor umane. Acest domeniu mă reprezintă, inspiră și determină să fiu mereu aproape de oameni, să-i ascult și înteleg dincolo de ceea ce înseamnă doar un număr de contract.

Sunt soția unui om minunat care mă susține în toate proiectele în care aleg să mă implic, sunt mama a două fiice admirabile de la care învăț în fiecare zi să întreprind lucruri constructive. Sunt cele mai importante persoane din viața mea și care mă susțin necondiționat.

Uneori, când cred că nu mai pot, mereu mai pot un pic!

Familia, prietenii, reprezentanți ai companiilor brașovene, încrezători în acțiuni și proiecte care îi reprezintă, mă încurajează și motivează mereu să continui să rămân o micuță furnicuță voluntară, implicată în nevoile copiilor diagnosticați cu cancer, comunități de nevăzători sau slab văzători, susțin echipe implicate de medici tineri dedicați comunităților uitate de lume și nu în ultimul rând, ofer ori de câte ori este porsibil timp și energie copiilor cu probleme sociale. Deoarece, cred în apartenența la comunitate, cred în proiectele dedicate brașovenilor, adesea, aleg să aduc o mică contribuție proiectelor dedicate nouă, tuturor.

Acestor oameni le sunt recunoscătoare pentru toate călătoriile în care m-au însoțit și m-au determinat să mai pot un pic.

Cred în minuni, cred în povești adevărate de viață, cred în oameni și empatia lor, cred că împreună putem face minuni și Dărui BUCURIE Copiilor cu Nevoi Speciale din comunitatea brașoveană.

TERAPII DIN CADRUL GALERIEI

Kinetoterapie

Logopedie

Psihoterapie

Terapie prin muzica

Terapie Ocupationala

Calarie

Logopedie

Terapii in apa

AVANTAJELE PROIECTULUI

Mai buna integrare a copiilor

cu dizabilitati si/sau nevoi speciale in comunitate

 

 

Daca terapiile sunt costisitoare, oare care ar putea fi pretul lipsei acestora?  

Ce ne costa mai mult: sa investim in recuperare, reabilitare, dezvoltare, sau sa cheltuim pentru asistare sociala?

CONTACT

Asociatia Albert si Zambete, Brasov

Endre CSATO

INFO UTILE

Newsletter

Afla primul noutatile

Search